RUSSISCHLEREN.COM | studeren in Rusland en Oekraïne
Algemene voorwaarden RUSSISCHLEREN.COM
Studie
Het aantal weken van uw cursus is niet aan een minimum of maximum gebonden. Lesprogramma's worden samengesteld aan de hand van het huidige niveau en de wensen van de cursist. De lessen bestaan uit conversatie, grammatica, lezen en schrijven. Indien u specifieke wensen heeft, kunnen we u ook een advies op maat geven. Na het voltooien van de cursus ontvangt u een certificaat.

In het geval van groepslessen bestaat de groep uit 2 tot maximaal 12 studenten, afhankelijk van de universiteit van uw keuze. Een cursusweek bevat standaard 20 academische uren van 45 minuten per week (m.u.v. Kiev: 60 minuten en Moskou: 40 minuten - tenzij anders vermeld). Groepslessen zijn mogelijk voor alle niveaus en starten in principe iedere week.

Individuele lessen zijn het hele jaar door mogelijk en kunnen ieder moment starten. Indien u speciale wensen of eisen heeft aan het programma, kunnen wij het programma daarop toespitsen. Alle lessen worden gegeven door gekwalificeerde docenten aan hoogstaande universiteiten in Rusland en Oekraïne. Indien u een specifieke focus in wilt in uw individuele cursus zoals bijvoorbeeld economie, rechten, spreekvaardigheid of media, dan kunnen wij daarvoor zorgen. Op zaterdag en zondag en op nationale feestdagen vinden geen lessen plaats. Lesboeken kunnen normaal gesproken worden geleend van de universiteit of kunnen lokaal voordelig worden aangeschaft. Het is aan te raden zelf een woordenboek mee te nemen.

Huisvesting
U kunt er voor kiezen in een studentenappartement, een hostel, gastgezin, appartement of een hotel te overnachten. De prijzen variëren afhankelijk van kwaliteit en locatie. De huurperiode loopt standaard van de zondag voor de start van de cursus tot de zaterdag na afloop van de cursus. Ook hier geldt dat specifieke wensen kenbaar gemaakt kunnen worden. Tegen een meerprijs kunt u ook extra dagen voor en na uw taalcursus bijboeken.

Prijzen
De pakketprijs van uw keuze omvat cursusgeld, visumuitnodiging (de basis voor het aanvragen van uw visum)en huisvesting en vervoer van en naar de luchthaven of treinstation. In veel gevallen zijn excursies tijdens uw taalcursus inbegrepen in de prijs. Maaltijden zijn, met uitzondering van overnachting bij een gastgezin, niet bij de prijs ingegrepen. Overnacht u bij een gastgezin, dan is het ontbijt inbegrepen bij de prijs. Ook toegangskaartjes, verzekering visakosten en internationale taalexamens zijn niet bij de prijs inbegrepen. De huidige prijzen zijn te vinden op http://www.russischleren.com of kunnen op verzoek worden aangeleverd. Prijzen zijn geldig tot de volgende wijziging. De prijs is bindend, tenzij anders overeengekomen, wanneer de inschrijving is bevestigd, met voorbehoud van prijsveranderingen buiten de macht van RUSSISCHLEREN.COM, bijvoorbeeld in het geval van wisselkoersschommelingen van meer dan vijf procent, belastingverhogingen en andere onvoorziene kosten buiten de macht van RUSSISCHLEREN.COM. Prijzen worden continu bijgewerkt. Er is een mogelijkheid tot groepskorting.

Inschrijven cursus
Inschrijving voor een cursus kan plaatsvinden via de website van http://www.russischleren.com of via het ondertekenen van uw offerte. Deze ondertekende offerte kunt u per post opsturen of inscannen en per e-mail versturen naar RUSSISCHLEREN.COM U wordt verzocht een duidelijke kopie van uw paspoort mee te sturen. Om het programma zo goed mogelijk aan uw wensen aan te laten passen, dient u het aanmeldingsformulier zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Het inschrijfformulier en de inschrijfkosten moeten minimaal 8 weken voor de start van de cursus bij ons binnen zijn, zo dat er voldoende tijd is een uitnodiging te verzorgen, welke u nodig heeft bij het aanvragen van uw visum. Wij kunnen pas een plaats voor uw reserveren wanneer de inschrijfkosten voldaan zijn. Uw inschrijving is bindend wanneer de inschrijvingskosten voldaan zijn.

Betaling
De inschrijvingskosten en cursuskosten kunnen worden overgeschreven naar:

Bankgegevens:
ING Rekening 5227060 ten name van RusEDU
IBAN: NL70 INGB 00052270 60
BIC: INGBNL2A

Adresgegevens:
RusEDU / Russischleren.com
Graven 36
7411 PH Deventer
Nederland

Betaling van de inschrijfkosten moeten minimaal 8 weken voor het begin van de taalcursus bij ons binnen zijn. Het resterende bedrag dient uiterlijk 20 dagen voor de start van de cursus betaald te zijn. In uitzonderlijke gevallen kan de betaling later plaatsvinden dan hier vermeld. Neemt u alstublieft contact met ons op voor meer informatie. Het niet op tijd voldoen van het cursusgeld leidt automatisch tot annulering van de taalcursus.

Informatie voor vertrek
Nadat u de cursuskosten voldaan heeft, ontvangt u de volgende zaken van ons:
• uitnodiging (benodigd voor het ontvangen van een visum)
• informatie over de tijd en plaats van uw eerste les
• informatie omtrent uw huisvesting
• informatie over ontvangst op luchthaven/treinstation
• stadsplattegrond etc.
Tegen betaling van de verzendkosten kunt u, indien nodig, de originele uitnodiging toegestuurd krijgen.

Visum
Nadat u volledige betaling voldaan is ontvangt u, ongeveer twee weken voor de start van uw cursus, uw uitnodiging, welke als basis dient voor uw visumaanvraag. U heeft een visum nodig om het land binnen te komen. Op uw aanmeldingsformulier dient u aan te geven op welk Russische of Oekraïense consulaat u uw visumaanvraag wenst in te dienen.

Reis
De reis naar Rusland of Oekraïne moet door uzelf geregeld worden. Hier kunt u enige praktische tips vinden.

Verzekering
Wij gaan er vanuit dat u verzekerd bent en dat deze verzekering geldig is in Rusland en/of Oekraïne. Neem bij twijfel contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Zowel het consulaat als de universiteit verlangen een geldige verzekering. U dient ten alle tijden een bewijs van verzekering mee te nemen naar Rusland of Oekraïne

Minimale leeftijd
Voor deelname geldt een leeftijdsgrens van 18 jaar of ouder. Personen van 16 jaar of ouder kunnen alleen deelnemen met toestemming van de ouders.

Annuleren / herboeken
Het is mogelijk bij ons een annulerings/herboekingsverzekering af te sluiten, welke het mogelijk maakt uw cursus te wijzigen of te annuleren. Vanaf twee weken voor aanvang van de cursus is het niet meer mogelijk te annuleren. Een uitzondering wordt gemaakt voor ernstige ziekte of ongeluk, welke de ingeschrevenen of zijn/haar gezin treft. In dit geval dient een doktersverklaring te worden overgelegd. Indien de cursus wordt geannuleerd voor bovengenoemde redenen, wordt het volledige bedrag van de cursus teruggestort met uitzondering van de kosten van de universiteit. Voor pakketten van 1 t/m 3 weken is geen terugstorting mogelijk. De inschrijfkosten en de kosten van de annulerings/herboekingsverzekering zullen niet teruggestort worden. Indien de cursus wordt omgeboekt naar een andere periode worden de kosten voor een nieuwe visumuitnodiging in rekening gebracht. Kosten voor de annulerings/herboekingsverzekering dienen tegelijkertijd met de inschrijvingskosten voldaan te worden.

Verlenging
Indien u uw cursus wenst te verlengen terwijl u al in Rusland of Oekraïne bent, wordt u verzocht contact op te nemen met RUSSISCHLEREN.COM

Regels en wetten
Cursisten dienen zich te houden aan regels en wetten geldend op de universiteit en in het gastland.

Inentingen
Wij raden u aan contact op te nemen met de GGD (of een vergelijkbare instantie) om te kijken of er vaccinaties aan geraden worden. (dit afhankelijk van duur van verblijf)

Diploma
Cursisten die minimaal 80% van de lessen hebben bijgewoond, ontvangen een certificaat.

Feestdagen
Tenzij anders overeengekomen, worden er op officiële feestdagen en op zaterdagen en zondagen geen lessen gegeven.

Klachten
Klachten dienen schriftelijk aan RUSSISCHLEREN.COM te worden gericht, doch binnen 30 dagen na de einddatum van de cursus.

Aansprakelijkheid
RUSSISCHLEREN.COM en haar partners aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade welke de reiziger treft veroorzaakt door een noodsituatie, staking, natuurgeweld of andere zaken die geclassificeerd worden als overmacht.Beginpagina  Vaak gestelde vragen  Offerte  Visumuitnodiging  Algemene voorwaarden  Over ons
Navigatie

Over ons:
RUSSISCHLEREN.COM
info@russischleren.com

© 2004-2012
Meer over ons ...


Impressies:De Russische cultuur opsnuiven en ervaren

Kwalitatief goede lessen tegen een aantrekkelijke prijs

Échte Russische gastvijheid ervaren
© Copyright 2004-2012. Alle rechten voorbehouden. Contact: RUSSISCHLEREN.COM