RUSSISCHLEREN.COM | voor studeren in Rusland
Cursus Russisch in Vladivostock, Verre Oosten, Rusland
Snel naar informatie over:
De Universiteit, De stad, Huisvesting, Prijzen, Hoe komt u in Vladivostock?

TIP: Beschikbare downloads
Offerteformulier

[Problemen met opslaan?]

Heeft u vragen? [Vaak gestelde vragen]
Neemt u gerust contact met ons op voor advies of informatie. Ons e-mailadres is info@russischleren.com

Universiteit

Het Talencentrum Russisch voor internationale studenten aan de universiteit van Vladivostock is het grootste en oudste talencentrum in Oost-Rusland dat Russisch als een tweede taal aanbiedt en biedt u vele interessante programma’s. De minimale studieduur is twee weken en u kunt de cursus zo lang maken als u wilt. De universiteit is met recht internationaal te noemen, omdat er cursisten Russisch studeren uit onder andere de Verenigde Staten, Canada, Japan, Korea, Singapore, China en West-Europa in zowel langere als korte programma’s.

Groepslessen
Aan het begin van uw cursus wordt u verzocht een taaltest te maken, die de docenten in staat stelt groepen te formeren aan de hand van het niveau van de studenten. U wordt ingedeeld in een groep van maximaal acht cursisten

Privé lessen
Indien u voor individuele lessen kiest, zult u door uw docent worden opgewacht op de dag van aankomst. Na de verplichte test bij aankomst om uw niveau in te schatten, start u direct met de cursus.

Docenten
Het team van toegewijde en gekwalificeerde docenten biedt u een uitermate effectieve taalcursus Russisch. De programma’s zijn speciaal ontworpen om vooral het spreken, luisteren, lezen en schrijven verder te ontwikkelen.

Lessen
Docenten hanteren intensieve leermethoden om het beste resultaat van uw cursus te garanderen. Dit houdt ook in dat de lessen in principe in het Russisch worden gegeven – er zal dus geen of zo weinig mogelijk Engels aan te pas komen -, dit om het leereffect te versterken.

Internet based education
Het talencentrum Russisch voor internationale studenten was een voorloper in het gebruik van video en Internet in het onderwijs, met het doel leren-op-afstand mogelijk te maken. In 1999 opende ze haar eerste ‘e-degree’ programma. Cursisten die voldoende colleges volgen ontvangen het certificaat A.

De campus is gelegen in het centrum van Vladivostock en het computercentrum met internettoegang, een pianozaal en leeszalen staan constant tot uw beschikking. Het computercentrum wordt soms ook gebruikt voor taaltesten en er is altijd een instructeur aanwezig die support kan verlenen bij het gebruik van de computers of de Russische taalprogramma’s. Studiematerialen, bijvoorbeeld boeken, zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar kunnen wel goedkoop in de bibliotheek worden geleend of gekocht. In de pakketprijs zijn geen maaltijden inbegrepen, maar op de 2e en 3e etage van de studentenflat bevinden zich eettentjes.

In het stadscentrum – op 15 minuten loopafstand van de campus – vindt u een groot aantal goedkope café's en restaurants met maaltijden van een goede kwaliteit. Omdat u zich slechts zestig kilomter van de Chinese grens bevindt, is de Chinese keuken van zeer goede kwaliteit. In het programma zitten excursies, museumbezoek en verschillende andere culturele activiteiten inbegrepen om u inzicht te laten krijgen in de Russische levensstijl en cultuur. Verder is er ook buiten de campus genoeg vertier te vinden, bijvoorbeeld in concertzalen, sportzalen, theaters of verschillende gemeenschappelijke clubs.

Naar boven...

De Stad
Vladivostock is ontstaan in 1860, toen het Russische militaire schip ‘Manchuria’ met Ensign Komarov en veertig soldaten de mooie, pittoreske baai aandeden. De eerste nederzettingen en kerken waren snel gebouwd, wat de Russen de macht gaven het land toe te eigenen en de regio uit te roepen tot het Russische Verre Oosten. Omdat Vladivostock de belangrijkste basis voor de Russische vloot was, was de stad gesloten voor buitenlanders tussen 1958 tot 1991. Vaandaag de dag is de stad, als hoofdstad van de regio Primorskij, een van de mooiste steden van Rusland. De stad zet zichzelf steeds meer neer als een rijke, snelle, commerciële stad en financiëel centrum. Door zijn ideale ligging nabij Noord-Oost Azië hebben bedrijven vanuit de hele wereld zich hier reeds gevestigd.

Naar boven...

Huisvesting
In Vladivostock bieden wij u onderdak aan in een luxe studentenappartement.

Luxe studentenappartement
De luxe studentenappartementen bevinden zich dichtbij de universiteit en hier kunnen wij uw accommodatie verzorgen. Een éénpersoonskamer met badkamer, koelkast, telefoon en televisie zit in de pakketprijs inbegrepen. Het studentenappartement wordt beveiligd door de universiteit. Verder zijn er een internationale telefoonlijn, wasmachine-service en een goed uitgeruste keuken op de verdieping aanwezig.

Naar boven...

Prijzen

Richtprijzen
intensieve cursus*
CursusduurPrijs vanaf:
2 wekenEUR 1.5803 of 10 weken, een semester of een heel collegejaar? Vraag een offerte aan!
4 wekenEUR 2.460

*Prijzen zijn richtprijzen in euro's, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Er is geen rekening gehouden met eventuele aanbiedingen en/of kortingen. Prijzen zijn inclusief onderwijs, accomodatie, inschrijfkosten, visumondersteuning, transfer-service en belastingen.

Wij voorzien u graag van een offerte op maat via het informatieformulier.

Naar boven...

Hoe komt u in Vladivostock?
Omdat deze informatie frequent wijzigt, willen wij u er op wijzen dat de mogelijkheid bestaat dat deze informatie niet volledig up-to-date is.

Vliegtuig
Het beste kunt u naar Moskou vliegen om vandaaruit over te stappen op een binnenlandse vlucht. Vanuit Moskou zijn er minimaal drie dagelijkse vluchten naar Vladivostock (negen uur). Informatie over de vluchten naar Moskou en overige reistips kunt u hier vinden.

Trein
Vladivostock is het eindstation van de bekende Transsiberië express (treinnummers 1 & 2), ook wel genaamd de ‘Rossia’. De trein vertrekt om de dag terug naar Moskou om één uur ’s nachts lokale tijd.

Transfer-service treinstation/luchthaven
Ongeacht hoe laat u arriveert, er zal altijd iemand zijn die u opwacht op het treinstation of de luchthaven. U zult deze persoon herkennen aan het bord met uw naam erop. Deze transfer service zit standaard in uw cursus pakket en ook aan het einde van uw studie periode zult u weer naar het station of de luchthaven worden gebracht.

Naar boven...Beginpagina  Vaak gestelde vragen  Offerte  Visumuitnodiging  Algemene voorwaarden  Over ons
Navigatie

Over ons:
RUSSISCHLEREN.COM
info@russischleren.com

© 2004-2012
Meer over ons ...


Impressies:De Russische cultuur opsnuiven en ervaren

Kwalitatief goede lessen tegen een aantrekkelijke prijs

Échte Russische gastvijheid ervaren
© Copyright 2004-2012. Alle rechten voorbehouden. Contact: RUSSISCHLEREN.COM