RUSSISCHLEREN.COM | voor studeren in Oekraïne
Russisch leren in Simferopol, Krim, Oekraïne
Snel naar informatie over:
De Universiteit, De stad, Huisvesting, Prijzen, Hoe komt u in Simferopol?

TIP: Beschikbare downloads
Offerteformulier

[Problemen met opslaan?]

Heeft u vragen? [Vaak gestelde vragen]
Neemt u gerust contact met ons op voor advies of informatie. Ons e-mailadres is info@russischleren.com

Universiteit

In Simferopol kunnen wij u een op maat samengestelde cursus aanbieden, ongeacht uw huidige niveau van het Russisch.

Groepslessen
Update: vanaf heden ook groepslessen tijdens de zomermaanden!

Privé lessen
Individuele lessen worden het hele jaar door aangeboden. U zult een breed scala aan opdrachten en oefeningen krijgen om uw actieve vocabulaire en grammatica te verbeteren. Er wordt vijf dagen per week lesgegeven en afhankelijk van de door u gewenste intensiteit bestaat een lesdag uit vier of zes academische uren.

Docenten
De docenten zijn universitair afgestudeerd en hebben een ruime ervaring in het doceren van Russisch als een tweede taal.

De lessen worden gegeven op ongeveer vijftien minuten van het stadscentrum. De campus is voorzien van vele faciliteiten, waaronder kiosks en café's, al zijn deze helaas tijdens de officiële zomervakantie gesloten. Er zijn echter vele andere plekken vlakbij, waar een goedkope lunch of snack te krijgen is. Met het openbaar vervoer is de campus gemakkelijk te bereiken. Voor de cursisten worden veel activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld excursies naar bekende historische plekken zoals bijvoorbeeld de Mramornaya Peshera, Gurzuv, Geneuzskaya Krepost (veertiende eeuw). Ook kunnen er excursies worden georganiseerd naar bekende kuuroorden of steden aan de Zwarte Zee kust. U kunt zelf kiezen of u deelneemt aan deze excursies. De kosten van de excursies zijn niet bij de pakketprijs inbegrepen.

Naar boven...

De Stad
Katherina de Grote heeft in 1784 Simferopol gesticht, maar voor die tijd was de regio al bevolkt. Simferopol is centraal gelegen in de Krim, wat een schiereiland is. Nu wonen er 340 duizend mensen en is Simferopol, gelegen aan de oevers van de rivier de Salgir, het administratieve, economische en wetenschappelijke centrum van de Krim. Er zijn meer dan 200 historische en culturele sites te vinden in de stad en zijn omgeving. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld het oudste gebouw van de stad – de Kebir-Jami moskee, gebouwd in 1508 en het Vorontsov huis, gebouwd in 1827. De grootste trekpleister is echter het adembenemende landschap en de schitterende locatie in het centrum van de Krim. Simferopol is ook het knooppunt voor weekendtrips naar de pittoreske stadjes aan de Zwarte Zee kust.

Naar boven...

Huisvesting

Gastgezin
In Simferopol bieden wij u onderdak aan in zorgvuldig geselecteerde gastgezinnen, welke al vele jaren internationale studenten onderdak bieden. Ontbijt zit bij de prijs inbegrepen evenals een eigen kamer. Ook kan er van alle faciliteiten van het huis van het gastgezin gebruik worden gemaakt (keuken, badkamer, televisie, koelkast, telefoon en dergelijke)

Naar boven...

Prijzen

Richtprijzen
intensieve cursus*
CursusduurPrijs vanaf:
2 wekenEUR 9953 of 10 weken, een semester of een heel collegejaar? Vraag een offerte aan!
4 wekenEUR 1.685

*Prijzen zijn richtprijzen in euro's, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Er is geen rekening gehouden met eventuele aanbiedingen en/of kortingen. Prijzen zijn inclusief onderwijs, accomodatie, inschrijfkosten, visumondersteuning, transfer-service en belastingen.

Wij voorzien u graag van een offerte op maat via het informatieformulier.

Naar boven...

Hoe komt u in Simferopol?
Omdat deze informatie frequent wijzigt, willen wij u er op wijzen dat de mogelijkheid bestaat dat deze informatie niet volledig up-to-date is.

Vliegtuig
Met enkele maatschappijen kunt u rechtstreeks op Simferopol vliegen, bijvoorbeeld via Wenen (Austrian Airlines), Kiev (Ukraine International) of Istanbul (Turkish Airlines). Ook kunt u er voor kiezen naar Kiev te vliegen (KLM en Ukraine International vliegen rechtstreeks vanaf Amsterdam, SN Brussels Airlines en Ukraine International rechtstreeks vanaf Brussel) en met de trein verder te reizen. Hier vindt u meer reistips en de betreffende websites.

Trein
Oekraïnse treinen zijn langzamer dan u gewend ben in Nederland of België. Ook al is de reis Kiev-Simferopol maar 760 kilometer, de rit duurt ongeveer zeventien uur. Het beste kunt u daarom om vijf uur ’s middags de nachttrein pakken, zodat u de volgende morgen om 9 uur aankomt in Simferopol.

Als u de tijd heeft, is de treinreis een belevenis op zich. Iedere wagon heeft zijn eigen conducteur (provodnik/provodnitsa) welke gedurende reis op verzoek onder andere thee met een schijfje citroen serveren. Wellicht komen uw medereizigers zelfs nog wel met een fles Vodka op de proppen! Als u besluit per trein naar Simferopol te reizen, doet u er goed aan uw tickets op tijd te boeken, vooral in het zomerseizoen, omdat de treinen dan erg druk en snel volgeboekt zijn.

Transfer-service treinstation/luchthaven
Ongeacht hoe laat u arriveert, er zal altijd iemand zijn die u opwacht op het treinstation of de luchthaven. U zult deze persoon herkennen aan het bord met uw naam erop. Deze transfer service zit standaard in uw cursus pakket en ook aan het einde van uw studie periode zult u weer naar het station of de luchthaven worden gebracht.

Naar boven...Beginpagina  Vaak gestelde vragen  Offerte  Visumuitnodiging  Algemene voorwaarden  Over ons
Navigatie

Over ons:
RUSSISCHLEREN.COM
info@russischleren.com

© 2004-2012
Meer over ons ...


Impressies:De Oekraïnse cultuur opsnuiven en ervaren

Kwalitatief goede lessen tegen een aantrekkelijke prijs

Échte Oekraïnse gastvijheid ervaren
© Copyright 2004-2012. Alle rechten voorbehouden. Contact: RUSSISCHLEREN.COM