RUSSISCHLEREN.COM | voor studeren in Rusland
Cursus Russisch in Perm, Rusland
Snel naar informatie over:
De Universiteit, De stad, Huisvesting, Prijzen, Hoe komt u in Perm?

TIP: Beschikbare downloads:
Offerteformulier

[Problemen met opslaan?]

Heeft u vragen? [Vaak gestelde vragen]
Neemt u gerust contact met ons op voor advies of informatie. Ons e-mailadres is info@russischleren.com

Universiteit

RUSSISCHLEREN.COM biedt in Perm zowel individuele als groepslessen aan voor alle niveau’s. Groepslessen kunnen worden aangeboden indien u met minimaal drie personen in dezelfde periode naar Perm komt en hetzelfde niveau Russisch hebt. De lessen worden op uw wensen afgesteld en er zijn ook mogelijkheden u te verdiepen in onder andere de theorie en geschiedenis van de Russische literatuur, cultuur, en linguistiek.

Alle docenten zijn gekwalificeerd en hebben een ruimte ervaring in het doceren van Russisch aan internationale studenten. Boeken en andere materialen worden door de universiteit aangeboden en ook van de computerfaciliteiten kan gebruik worden gemaakt. Er kan gratis van Internet gebruik worden gemaakt en publieke telefoons staan tot de beschikking van de cursist. Na het afronden van de cursus ontvangt de studenten een certificaat. Op de campus zijn verschillende bars, café's en kantines te vinden. Verder zijn er in Perm vier staatstheaters, inclusief een operazaal en meerdere musea, waarvan de State Art Gallery erg beroemd is en zich kan meten met bijvoorbeeld de Hermitage in St.Petersburg en de Tretjakov galerij en het Pushkin museum in Moskou.

Naar boven...

De Stad
Perm dankt zijn bestaan aan V.N. Tatishchev (1686-1750), waarvan wordt gezegd dat hij Perm gesticht heeft. Hij was in zijn tijd een vooraanstaand persoon en een gewaardeerde mijn-engineer, historicus en geograaf. Het was Tatishchev die de bouw van de Yegoshikhinskij Koper Fabriek plande en doorvoerde. Hij bouwde een fabrieksterrein aan de rand van de kleine rivier de Yegoshikha, een arm van de Kama. Deze industriële vooruitgang was het begin van de groei van de stad.

Perm is precies gelegen op de grens van Europa en Azië en is bekend als het academische, culturele en industriële centrum van de Westelijke Oeral. Tevens is het een van de weinige Russische regio’s waar de economische hervormingen positieve resultaten hebben laten zien. De stad heeft meer dan 1.1 miljoen inwoners en is gelegen langs de oevers van de rivier de Kama, de op drie na langste rivier van Europa. De stad ligt practisch in het centrum van Rusland en ligt dankzij prima communicatie- en verkeersverbindingen op een relatief korte afstand van Moskou en St.Petersburg. Ook heeft Perm een eigen luchthaven en een treinstation op de route van de Transsiberië express.

Naar boven...

Huisvesting
Accommodatie wordt aangeboden in een studentenflat, bij een gastgezin of in een appartement.

Studentenappartement
De studentenflat biedt onderdak aan fulltime studenten (20 uur per week). De flat is behoorlijk Spartaans en het aantal beschikbare kamers in de flat is beperkt.

Gastgezin
Een verblijf bij een gastgezin biedt uiteraard de beste mogelijkheden om uw Russisch te verbeteren. Alle gastgezinnen zijn geselecteerd door de universiteit. Wanneer u voor een gastgezin kiest is een ontbijt inbegrepen in de prijs van uw pakket. Verder kunt u gebruik maken van de keuken, badkamer, televisie, koelkast en telefoon van het gastgezin en heeft u een eigen kamer. Ook zorgt het gastgezin voor bedlinnen.

Privé Appartement
Cursisten die voor een langere periode naar Perm komen kiezen vaak voor een gecombineerd verblijf: eerst één of twee maanden in een gastgezin, waarna zij een appartement huren voor de rest van hun verblijf. Prijzen hangen af van locatie, grootte en faciliteiten. Neemt u contact met ons op indien u interesse heeft in deze optie.

Naar boven...

Prijzen

Richtprijzen
individuele cursus*
CursusduurPrijs vanaf:
2 wekenop aanvraag3 of 10 weken, een semester of een heel collegejaar? Vraag een offerte aan!
4 wekenop aanvraag

*Prijzen zijn richtprijzen in euro's, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Er is geen rekening gehouden met eventuele aanbiedingen en/of kortingen. Prijzen zijn inclusief onderwijs, accomodatie, inschrijfkosten, visumondersteuning, transfer-service en belastingen.

Wij voorzien u graag van een offerte op maat via het informatieformulier.

Naar boven...

Hoe komt u in Perm?
Omdat deze informatie frequent wijzigt, willen wij u er op wijzen dat de mogelijkheid bestaat dat deze informatie niet volledig up-to-date is.

Vliegtuig
Via zowel Moskou als St.Petersburg kunt u op Perm vliegen. Eventueel is vliegen met Lufthansa vanaf Hannover of Frankfurt een alternatieve optie. Meer reistips vindt u hier.

Trein
Perm ligt op de route van de Transsiberische spoorlijn, op 20 tot 22 uur van Moskou. Er zijn dagelijkse treinen naar Perm. Vanaf Perm gezien is Ekaterinburg (zes uur) de volgende grote stad als u verder naar het oosten reist. Vanaf Kazan zijn er ook dagelijkse treinverbindingen naar Perm; de reist duurt ongeveer zeventien uur.

Boot
In de zomer is er een wekelijkse bootverbinding die via de Kama en de Volga rivier naar Astrakhan (Kaspische zee) vertrekt. Tevens is er een bootverbinding van en naar Nizhnij Novgorod.

Transfer service
Ongeacht hoe laat u arriveert, er zal altijd iemand zijn die u opwacht op het treinstation of de luchthaven. U zult deze persoon herkennen aan het bord met uw naam erop. Deze transfer service zit standaard in uw cursus pakket en ook aan het einde van uw studie periode zult u weer naar het station of de luchthaven worden gebracht.

Naar boven...Beginpagina  Vaak gestelde vragen  Offerte  Visumuitnodiging  Algemene voorwaarden  Over ons
Navigatie

Over ons:
RUSSISCHLEREN.COM
info@russischleren.com

© 2004-2012
Meer over ons ...


Impressies:De Russische cultuur opsnuiven en ervaren

Kwalitatief goede lessen tegen een aantrekkelijke prijs

Échte Russische gastvijheid ervaren
© Copyright 2004-2012. Alle rechten voorbehouden. Contact: RUSSISCHLEREN.COM