RUSSISCHLEREN.COM | studeren in Rusland en Oekra´ne
Welkom op de website van RUSSISCHLEREN.COM
"RUSSISCHLEREN.COM heeft contacten met een groot aantal prima aangeschreven universiteiten in Rusland en Oekra´ne. Dus of u nu zakelijke contacten heeft in de voormalige Sovjet-Unie, student bent of dat u gewoon ge´nteresseerd bent in de Russische taal; wij kunnen u een cursuspakket op maat aanbieden!"

Russischleren.com ziet als haar primaire doel cursisten, ongeacht hun achtergrond of niveau, te voorzien van een kwalitatief hoogwaardige cursus Russisch in Rusland of Oekra´ne. Verder hoopt Russischleren.com door het aanbieden van haar georganiseerde taalreizen de culturele uitwisseling tussen Rusland, Oekra´ne en de Lage Landen te bevorderen. Nederlandse en Vlaamse cursisten krijgen de unieke kans naast het leren van de Russische taal ook het Úchte en boeiende Russische of Oekra´ense leven te proeven en van dichtbij te ervaren.

Wat zijn de voordelen van een taalreis met RUSSISCHLEREN.COM?

  • Door onze persoonlijke contacten met de universiteiten en talenscholen is het mogelijk een flexibel programma samen te stellen aan de hand van uw eigen specifieke wensen, bijvoorbeeld door een combinatie van groeps- en individueel les of een specifieke focus.
  • U heeft ter plekke altijd een contactpersoon of aanspreekpunt.
  • Onze medewerkers hebben zelf aan verschillende van de aangeboden universiteiten een taalcursus gevolgd, wat tot gevolg heeft dat wij kwaliteit van de cursus zelf hebben kunnen ervaren.
  • U kunt uw cursuskosten veilig overmaken naar de Nederlandse bankrekening van RusEDU, dus geen torenhoge internationale overschrijvingskosten!
  • U schrijft zich in voor een cursus en de rest doen wij voor u: wij regelen uw inschrijving, uw huisvesting, uw visumuitnodiging en uw vervoer van het station of de luchthaven. Geen zorgen dus!
Wij zijn druk bezig contracten te sluiten met andere universiteiten. Binnenkort dus nog meer keus! Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@russischleren.com


Gegevens RUSSISCHLEREN.COM:

Russischleren.com is gevestigd in Deventer, Nederland en partner van RusEDU.

Adresgegevens:
RusEDU / Russischleren.com
Graven 36
7411 PH Deventer
Nederland

Bankgegevens:
ING Rekening 5227060 ten name van RusEDU
IBAN: NL70 INGB 00052270 60
BIC: INGBNL2A

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost-Nederland onder nummer 55442382

E-mail: info@russischleren.com

Per e-mail kunnen wij u het snelste van een antwoord voorzien. Wij streven ernaar e-mail tijdens werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

Stuurt ons een e-mail met uw naam, telefoonnummer en uw globale vraag. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hier vindt u de algemene voorwaarden welke van toepassing zijn indien u een taalcursus boekt bij RUSSISCHLEREN.COM .Beginpagina  Vaak gestelde vragen  Offerte  Visumuitnodiging  Algemene voorwaarden  Over ons
Navigatie

Over ons:
RUSSISCHLEREN.COM
info@russischleren.com

ę 2004-2012
Meer over ons ...


Impressies:

De Russische cultuur opsnuiven en ervaren

Kwalitatief goede lessen tegen een aantrekkelijke prijs

╔chte Russische gastvijheid ervaren
ę Copyright 2004-2012. Alle rechten voorbehouden. Contact: RUSSISCHLEREN.COM