RUSSISCHLEREN.COM | voor studeren in Oekraïne
Cursus Russisch in Kiev, Oekraïne
Snel naar informatie over:
Het taleninstituut, De stad, Huisvesting, Prijzen, Hoe komt u in Kiev?

TIP: Beschikbare downloads
Cursusbrochure Kiev
Offerteformulier

[Problemen met opslaan?]

Heeft u vragen? [Vaak gestelde vragen]
Neemt u gerust contact met ons op voor advies of informatie. Ons e-mailadres is info@russischleren.com

Taleninstituut

De stad Kiev heeft alles in zich om uw verblijf hier zeer aangenaam te maken. Aan de bezienswaardigheden en musea zal het zeker niet liggen en ook het beleven van de Oekraïnse levensstijl zal voor vele Nederlanders en Belgen erg boeiend zijn. In Kiev bieden we zowel taalcursussen Russisch als Oekraïns aan, op een gespecialiseerd taalinstituut.

Docenten
Ongeacht uw niveau kunt u uw cursus het gehele jaar door beginnen. De docenten zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerd - en hebben minimaal een Master (Drs.) titel in het onderwijs en een brede ervaring op het gebied van taalonderwijs aan buitenlanders. Eén academisch uur is in Kiev 60 minuten.

Groepslessen
Er wordt in kleine groepen van 3-5 personen lesgegeven. Groepen worden samengesteld aan de hand van het niveau van de cursist. De beginnerscursus is ontworpen voor diegenen die basiskennis wil aanleggen in spreken, lezen, begrijpen en schrijven. Bij de cursussen voor gevorderden verdiept u uw kennis nog meer en worden de puntjes op de 'i' gezet wat betreft uw Russisch of Oekraïns. Op het moment van afronding van de cursus ontvangt de cursist een certificaat.

Individuele lessen
Veel van onze cursisten kiezen voor individuele lessen omdat u op deze manier effectief en in een relatief korte tijd de taal kunt leren. Verder is het mogelijk de lessen specifiek op úw wensen af te stemmen. Samen met uw docent maakt u een planning en bekijkt u waar de focus komt te liggen in uw cursus. Kiest u voor een individuele cursus, dan kunt u kiezen uit een intensiteit variërend van 10 tot 30 uur per week. Op het moment van afronding van de cursus ontvangt de cursist een certificaat.

Naar boven...

De Stad
Afhankelijk van welke cursus u volgt, vindt uw cursus plaats in het centrum óf net daar buiten (met een dichtbij gelegen metrostation). Na uw lessen kunt u optrekken met andere cursisten en in het 'echte leven' uw Russisch/Oekraïns oefenen met collega-cursisten. Ook worden er veel trips georganiseerd in en rondom de stad.

Studeren in Kiev geeft u de kans één van de mooiste steden van de wereld te ervaren. Het is overigens ook het culturele centrum van Oekraïne. Er zijn honderden musea in de stad te vinden en daarnaast een groot aantal theaters en opera. Het instituut organiseert ook verschillende uitstapjes in en rondom de stad, maar ook naar andere steden en dorpjes in Oekraïne. Als u meer over deze mogelijkheden wilt weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Naar boven...

Huisvesting
We kunnen u accommodatie aanbieden in zowel een gastgezin als in een privé appartement - zoveel mogelijk gelegen in de buurt van het taleninstituut en in de centrale delen van de stad.

Gastgezin
Het voordeel van verblijf in een gastgezin is de mogelijkheid het echte locale leven te proeven en uw Russisch/Oekraïns ook buiten het klaslokaal te blijven verbeteren. Bij deze optie is het ontbijt inbegrepen in de prijs en voor een paar euro extra kunt u ook gebruik maken van andere maaltijden. Uiteraard kunt u gebruik maken van badkamer, keuken, televisie en telefoon.

Privé Appartement
U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor een privé appartement waarbij u van alle gemakken bent voorzien. In de zomer is het wel aan te raden op tijd te boeken, omdat het aantal appartementen beperkt is en omdat appartementen erg gewild zijn bij toeristen. Bij deze optie zitten geen maaltijden inbegrepen. Bedlinnen is wel aanwezig.

Hotel
In Kiev zijn vele hotels te vinden. Wij kunnen voor u een hotel vinden aan de hand van uw voorkeur en budget.

Naar boven...

Prijzen

Richtprijzen
intensieve cursus*
CursusduurPrijs vanaf:
2 wekenEUR 9603 of 10 weken, een semester of een heel collegejaar? Vraag een offerte aan!
4 wekenEUR 1.780

*Prijzen zijn richtprijzen in euro's, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Er is geen rekening gehouden met eventuele aanbiedingen en/of kortingen. Prijzen zijn inclusief onderwijs, accomodatie, inschrijfkosten, visumondersteuning, transfer-service en belastingen.

Wij voorzien u graag van een offerte op maat via het informatieformulier.

Naar boven...

Hoe komt u in Kiev?
Omdat deze informatie frequent wijzigt, willen wij u er op wijzen dat de mogelijkheid bestaat dat deze informatie niet volledig up-to-date is. Een overzicht van reistips kunt u hier vinden.

Vliegtuig
KLM en SN Brussels Airlines vliegen rechtstreeks naar Kiev vanuit respectievelijk Amsterdam en Brussel. Ook Ukraine International vliegt zowel vanuit Brussel als Amsterdam naar Kiev. Verder kunt u met alle gerenommeerde maatschappijen naar Kiev vliegen, met een overstap.

Trein
Vanuit Moskou of andere steden in Oekraïne kunt u dagelijks naar Kiev reizen. Vanuit Warschau en St.Petersburg 3 keer per week. Voor treinen vanuit Nederland of België kunt u hier meer informatie vinden.

Transfer service
Ongeacht hoe laat u arriveert, er zal altijd iemand zijn die u opwacht op het treinstation of de luchthaven. U zult deze persoon herkennen aan het bord met uw naam erop. Deze transfer service zit standaard in uw cursus pakket en ook aan het einde van uw studie periode zult u weer naar het station of de luchthaven worden gebracht.

Naar boven...Beginpagina  Vaak gestelde vragen  Offerte  Visumuitnodiging  Algemene voorwaarden  Over ons
Navigatie

Over ons:
RUSSISCHLEREN.COM
info@russischleren.com

© 2004-2012
Meer over ons ...


Impressies:

De Oekraïnse cultuur opsnuiven en ervaren

Kwalitatief goede lessen tegen een aantrekkelijke prijs

Échte Oekraïnse gastvijheid ervaren

Verblijven in het culturele centrum van Oekraïne
© Copyright 2004-2012. Alle rechten voorbehouden. Contact: RUSSISCHLEREN.COM